×
08 آبان 1403

انواع داروهای ضد حساسیت

0 دیدگاه
مقاله آموزشی
به ما امتیاز دهید

داروهای ضد حساسیت یک نقطه تاثیرگذار در مدیریت و درمان حالت‌های حساسیتی مانند آلرژی‌ها و رینیت آلرژیک هستند. آشنایی با انواع این داروها، عملکرد آنها، اثرات جانبی و تدابیر مصرف از جمله مهارت‌هایی است که در دوره تکنسین داروخانه در آموزشگاه آپادانا به شما آموزش داده می‌شود.

 دوره تکنسین داروخانه در آموزشگاه آپادانا به شما این فرصت را می‌دهد تا تخصصی در زمینه داروهای ضد حساسیت کسب کنید و به بهبود کیفیت زندگی بیماران کمک کنید.

آموزشگاه آپادانا با اساتید مجرب و تخصصی در زمینه داروشناسی و داروهای ضد حساسیت، به شما فرصتی عالی برای رشد و پیشرفت در حرفه داروسازی و مراقبت از بیماران ارائه می‌دهد. به ما بپیوندید و تخصص خود را در این حوزه مهم توسعه دهید.

 

انواع داروهای ضد حساسیت

انواع داروهای ضد حساسیت

داروی آلرژی هیدروکسی زین

کاربرد اصلی هیدروکسی زین برای درمان خارش و آلرژی می باشد. همچنین در درمان اضطراب و تنش عصبی و قلب ، به عنوان آرام بخش قبل از بیهوشی عمومی، کاهش عوارض قطع مصرف مواد مخدر و الکل، کنترل خارش های آلرژیک از جمله کهیر مزمن و کنترل تهوع نیز استفاده می گردد.

قرص ایروکاست داروی آلرژی

اگر درگیر حساسیت های فصلی و یا آسم شده اید حتما با نام قرص ایروکاست آشنا هستید. کسانی که با آسم یا حساسیت فصلی و تنگی نفس آشنایی دارند، حتما می دانند که این نوع از بیماری به دلیل سرفه های پی در پی بسیار کلافه کننده ست، برای درمان و پیشگیری از این سرفه های بی امان قرص ایروکاست تجویز می شود.

داروی آلرژی زادیتن

قرص زادیتن (zaditen) از خانواده آنتی هیستامین هاست که برای پیشگیری از آسم، خارش، آلرژی، کهیر و… تجویز می شود. توجه داشته باشید که این دارو نباید برای درمان حملات حاد آسم استفاده شود و تنها حالت پیشگیرانه دارد . میزان دقیق مصرف این دارو حتما باید توسط پزشک متخصص تعیین گردد.به طور معمول این دارو دو بار در روز (یک یا دو عدد قرص) و برای چند هفته تجویز می شود.

کتوتیفن داروی آلرژی

کتوتیفن (Ketotifen) از خانواده آنتی هیستامین هاست که برای درمان حساسیت، سرماخوردگی، رینیت، آلرژی، کهیر و… تجویز می شود. دارو موجب بلوک تقریباً اختصاصی گیرنده H1 هیستامین می شود. هیستامین واسطه شیمیایی آزادشده از سیستم ایمنی است که عامل بروز اغلب علائم التهاب ناشی از آلرژی یا سرماخوردگی مانند آبریزش بینی و … است.

داروی آلرژی سیتریزین

کاربرد اصلی قرص سیتریزین (Cetirizine) درمان حساسیت و خارش است. قرص سیتریزین برای درمان تب یونجه ، کهیر و خارش های پوستی ناشی از حساسیت ها و آلرژی ها نیز استفاده می شود. از قرص سیتریزین برای درمان آبریزش بینی، خارش و قرمزی چشم، عطسه و خارش بینی و گلو و پوست (در صورتی که این علائم ناشی از آلرژی و حساسیت باشد) نیز استفاده می شود.

 ترفنادین داروی آلرژی

قرص ترفنادین (Terfenadine) از خانواده آنتی هیستامین هاست که برای درمان و پیشگیری از آلرژی ها که علائم آن شامل آبریزش بینی، عطسه، کهیر و خارش، قرمزی و آبریزش از چشم هاست به کار می رود. آریتمی قلبی از عوارض این دارو است.

داروی آلرژی لوراتادین

قرص لوراتادین یک داروی ضد حساسیت است و به شما تاکید می کنیم فقط در مواردی که پزشک برای شما تجویز کرده از آن استفاده کنید . قرص لوراتادین دارویی آنتی هیستامین فاقد اثرات خواب آور می باشد که در درمان یا کاهش نشانه های حالات آلرژیک استفاده می گردد.

آستمیزول داروی آلرژی

یک نوع داروی آنتی هیستامین نسل دوم بود که زمان اثر طولانی داشت. آستمیزول در سال ۱۹۷۷ توسط داروسازی جانسن معرفی گردید. این دارو از بازار بسیاری از کشورها به دلیل عوارض جانبی نادر اما بالقوه کشندهٔ خویش خارج شده است.به منظور درمان حساسیت ها، کهیر و آلرژی استفاده می شود. این دارو به سرعت از طریق دستگاه گوارش جذب می شود.

هر آنچه باید در مورد داروها بدانیم

سرفصل‌های دوره تکنسین داروخانه پیشرفته

آشنایی با داروهای خاص

تایید نسخ خاص و تک قلمی در سیستم بیمه

ثبت و تایید نسخ کاغذی و آنلاین

ثبت فاکتور شرکت های دارویی

فعال سازی بارکدهای دارویی غیر فعال

محاسبه درصد بیمه نسخ خاص (شیمی درمانی، ام اس و…)

مدیریت انبار و موجودی داروخانه

نرم افزار داروخانه پیشرفته (تعریف پزشک، دارو، کد بیمه و…)

سرفصل‌های دوره تکنسین داروخانه مقدماتی

آشنایی با اشکال دارویی

دسته‌های درمانی داروها

فرآورده‌های آرایشی بهداشتی

داروهای گیاهی

تجهیزات پزشکی

نسخه خوانی و قفسه چینی دارو

کسب تخصص در داروهای ضد حساسیت با دوره تکنسین داروخانه

دوره تکنسین داروخانه در آموزشگاه آپادانا فرصتی استثنایی برای یادگیری تخصصی در زمینه داروهای ضد حساسیت فراهم می‌کند. با حضور اساتید باتجربه و متخصصین داروشناسی، این دوره به شما کمک می‌کند تا دانش و مهارت‌های لازم برای کمک به بهبود کیفیت زندگی بیماران را کسب کرده و در حرفه داروسازی و مراقبت از بیماران گام‌های مؤثری بردارید.

به ما امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *